Max Crowdfund komt met nieuwe mogelijkheden voor beleggers

Heeft u moeite met het vinden van de juiste investeringen binnen de vastgoedbranche? Max Crowdfund komt regelmatig met interessante vastgoedinvesteringsmogelijkheden die toegankelijk zijn voor iedereen die wat extra’s opzij wil leggen. Men kan namelijk al beginnen met beleggen in vastgoed vanaf €100 en starten met het creëren van een passief inkomen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Max Crowdfund is als een wat nieuwere speler op de markt een verademing voor mensen die naar manieren zoeken om veilig en snel te investeren in vastgoed tegen beperkte risico’s. Door middel van crowdfunding financieren meerdere investeerders wereldwijd hetzelfde vastgoedproject.

Nieuwe leningen
Zo is er op 26 november 2020 een nieuwe lening online gekomen met een streefbedrag van €800.000. Met deze lening wordt een perceel van 3.340m2 aangekocht nabij het centrum van Roermond waar 13 woningen zullen worden ontwikkeld. Na 12 dagen was het project al succesvol gefinancierd door 81 investeerders wereldwijd. Ook op 8 december is een lening online gekomen op het platform, die vervolgens na een half uur gevuld was. Zo heeft Max Crowdfund regelmatig projecten die in korte tijd worden volgeschreven. Dit is uiteraard geen wonder, aangezien investeerders profiteren van een jaarlijkse rente tussen de 5% en 15% over hun geïnvesteerde geld tegen beperkte risico’s.

Eenvoudig investeren
Het volledige geautomatiseerde platform zorgt voor een gebruikersvriendelijke ervaring voor zowel de investeerder als de geldlener. Zo komt er geen onnodige administratie bij kijken en wordt investeren in vastgoed sneller, flexibeler en simpelweg beter. Na het aanmaken van een account in vier korte stappen, is het al mogelijk om minstens €100 in een vastgoedbelegging te steken. Er wordt maandelijks rente uitgekeerd en nadat de leningsperiode is verstreken krijgt u het geïnvesteerde bedrag teruggestort op uw account. Hierna kunt u het bedrag herinvesteren of opnemen.

Bent u een geïnteresseerd in vastgoedinvesteringen? Houd Max Crowdfund dan in de gaten voor de nieuwste, laagdrempelige investeringsmogelijkheden, zodat kansen als deze niet meer aan u voorbijgaan.Reacties


Laatste nieuws