Tweede en derde succesvolle securitisatie voor Tulp Group

Afgelopen maand heeft de Tulp Group twee succesvolle securitisaties afgerond. Voor het nieuwe label De Nederlandse werd de eerste portefeuille met verhuurhypotheken geplaatst. Tevens werd de tweede portefeuille met reguliere woninghypotheken van Tulp Hypotheken gesecuritiseerd. 

Begin 2020 is de Tulp Group gestart met het verstrekken van een verhuurhypotheek onder het merk De Nederlandse. De Nederlandse richt zich op de professionele Buy-To-Let markt en heeft in zeer korte tijd een stevige portefeuille opgebouwd. Internationale investeerders tonen veel interesse hiervoor. Dit heeft afgelopen week geresulteerd in de succesvolle plaatsing van Jubilee Place 2020-1.

Onder het merk Tulp Hypotheken is Tulp Group sinds mei 2018 actief in de Nederlandse hypotheekmarkt voor consumenten. Met haar funding-partners TwentyFour Asset Management en NatWest Markets heeft Tulp Group in 2019 haar eerste securitisatie geplaatst. Nu is begin november de tweede succesvolle securitisatie geplaatst: Tulip Mortgage Funding 2020-1 in samenwerking met HSBC en BNP Paribas.

Directeur van Tulp Group Pierre de Vos: “Door in korte tijd onze tweede en derde securitisatie succesvol te plaatsen, bevestigen wij opnieuw dat Tulp Group een stabiel hypotheek-platform is. Dit uit zich ook in verhoogde interesse bij investeerders voor onze hypotheken.” Reacties


Laatste nieuws