Vacature van de week: Projectmanager bij Wibaut

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor hoogwaardige woningprojecten? Wibaut ontwikkelt voor eigen rekening en risico woningbouwprojecten en wil het team uitbreiden. 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een projectmanager bij Wibaut  

De organisatie ontwikkelt zowel voor eindgebruikers als voor beleggers. De projecten hebben een grootte van 20 – 60 eenheden en een omvang van €10 tot 50 miljoen. Daarnaast zijn zij exclusief ontwikkelaar voor de 1828 Groep en realiseren ze jongerenhuisvesting. 

In de rol van projectmanager stuur je projectteams functioneel aan en coördineer je vastgoedprojecten nadat de eerste stappen in de ontwikkeling zijn gezet. Veelal geef je al in de initiatieffase input bij het opstellen van de business case voor nieuwe projecten. De ideale kandidaat heeft een helikopter view, maar is ook bereid mee te denken over technische details, zodat projecten goed worden afgerond. Je werkt projectmatig en vindt het fijn om zaken op orde te krijgen en te houden.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special