Recreatiegrond in Nationaal Park Drentsche Aa in online veiling

In opdracht van de curator wordt ruim drie hectare van Recreatiepark Anloo ­aangeboden via een online faillissementsveiling op het platform van BOG Auctions. Het recreatiepark ligt in Nationaal Park Drentsche Aa en omvat o.m. terrein, wegen en een horeca- en toiletgebouw. De online veiling vindt plaats op dinsdag 15 december 2020.

Vlakbij het Drentse dorp Anloo (gemeente Aa en Hunze) en te midden van een eeuwenoud landschap van heide, kleurrijke hooilanden, zandwegen en esdorpen ligt Recreatiepark Anloo. Een groot gedeelte van het park – ruim drie hectare – inclusief (voormalig) restaurant Woodz, het toiletgebouw en andere opstallen wordt geveild, nadat het in januari van dit jaar failliet ging.

Het terrein dat in de veiling verschijnt is zeer geschikt om te herontwikkelen tot bloeiend recreatiegebied. De bosrijke omgeving biedt privacy en geeft een gevoel van rust vrijheid. Bovendien ligt het recreatiepark aan het Archeologisch reservaat de Strubben-Kniphorstbosch en liggen steden als Assen, Zuidlaren en Veendam op fietsafstand.

Kijkdag
Het is mogelijk het object extern op eigen gelegenheid te bezichtigen. Afhankelijk van de belangstelling wordt de mogelijkheid onderzocht voor een kijkmoment om horecaobject Woodz intern te bezichtigen.

Veiling
De online veiling is op 15 december 2020 op het platform van BOG Auctions. Klik hier voor meer informatie over de veiling.  

Bieden
Om te kunnen bieden dient een geïnteresseerde partij zich te registreren op de website van BOG Auctions en zich te legaliseren bij een notaris.

Over BOG Auctions
BOG Auctions is een onafhankelijk veilingplatform voor het online veilen van commercieel vastgoed. Het platform wordt maandelijks bezocht door 55.000 online bezoekers, heeft 7.000 geregistreerde klanten die ruim 600 biedingen per maand plaatsen. Tevens heeft BOG Auctions samen met haar internationale zusterbedrijven een groot internationaal bereik.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special