Groots online nieuwjaarsevenement voor bouw- en vastgoedsector

Op 19, 20 en 21 januari wordt er voor de branch door Real Estate - & Building Futureproof weer een groot online evenement georganiseerd. In een gevarieerd driedaags programma, waarbij het delen van kennis en ontmoeting centraal staan, zul je worden bijgepraat over de bouw- en vastgoedstrategie, visie en plannen voor het komende jaar. Uiteraard wordt er ook teruggekeken op het roerige jaar 2020 en is er zelfs ruimte voor virtuele nieuwjaarsborrels, waar je jouw contacten persoonlijk voor kunt uitnodigen. Zij ontvangen ook vooraf een borrelpakket, zodat ze samen met jou kunnen proosten op het nieuwe jaar! Hoe dat precies werkt lees je in de bijgesloten pdf

Ook vind je in de pdf het volledige programma en de sprekers. Je kunt overigens op meerdere manieren zelf meedoen aan dit unieke evenement: 

Mainstage 
Een online mogelijkheid om tijdens een '10 minute TED-talk' je verhaal te delen met alle deelnemers.

Sessies
Een virtuele ronde tafel waarbij maximaal 6 tafelgasten kunnen deelnemen en 500 bezoekers live kunnen meekijken.  

1-1 Netwerken
Een live videochat waarin je willekeurig nieuwe professionals ontmoet zodat je je netwerk uitbreidt. Sessies duren 120 tot 180 seconden.

Beursstand
Een virtuele stand om je bedrijf mee te promoten. Hier kun je jouw bedrijf met een video presenteren aan een groot publiek. 

Nieuwjaarsborrel met optioneel een borrelpakket voor je gasten
Een virtuele ronde tafel waarin je 20 klanten kunt uitnodigen om samen met jou te proosten op het nieuwe jaar. Sessies duren tot 60 minuten. Per bedrijf zijn meerdere sessies mogelijk. En borrelpakket laten sturen naar al jouw klanten behoort tot de mogelijkheden. 

Meer informatie of aanmelden? 
Download de pdf of bezoek de website

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021