Vijf voormalige bankgebouwen in online veiling

Vijf voormalige bankgebouwen en kantoren worden vrijwillig online geveild op het platform van BOG Auctions. De betreffende panden en grond liggen in Utrecht, Eindhoven, De Westereen, Sint Annaparochie en Roermond. De online veilingen vinden plaats op 26 november 2020, 8 december 2020 en 15 december 2020.

Zoekt u een pand geschikt voor herontwikkeling of transformatie tot appartementen, horecazaak of een andere nieuwe bestemming? Of bent u van plan uw bedrijf te verhuizen naar een ruim en mooie kantoorpand, op een centraal gelegen plek? Dat kan! Maak van een droom de werkelijkheid en bied mee op een van de vijf voormalige bankgebouwen in de online veiling.

Van Friesland tot Eindhoven

Utrecht
Op 15 december 2020 verschijnt een pand centraal gelegen in Utrecht onder de virtuele hamer. Dit voormalige bankgebouw / kantoor ligt vlakbij de Oude Gracht, het Vredenburg en de Neude. Het object is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Parkeergarages liggen op enkele minuten lopen. Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor publieksgerichte dienstverlening, detailhandel en horeca op de begane grond, maatschappelijke voorzieningen, zakelijke dienstverlening en wonen op de verdieping.

Eindhoven
Ook in Eindhoven wordt op dinsdag 8 december 2020 een kantoorpand geveild. Dit object is gevestigd bij de entree van shoppingmall WoensX en biedt als voormalig bankgebouw veel herontwikkelingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld kantoor, detailhandel, horeca en dienstverlening.

De Westereen (Fr)
Op 15 december wordt een kantoorpand gelegen in het centrum van De Westereen (FR) geveild. Net als de andere panden in deze vrijwillige veiling betreft dit ook een voormalig bankgebouw. Het pand is voorzien van parkeergelegenheid op eigen terrein.

Sint Annaparochie
In het dorpscentrum van Sint Annaparochie, tegenover de Van Harenskerk, ligt een voormalig bankgebouw met buitenterrein aan de achterzijde. Dit object verschijnt 15 december in de online veiling. Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden voor gebruik voor detailhandel, dienstverlenende bedrijven en instellingen, horeca, sociaal culturele doeleinden en wonen.

Roermond
In Roermond wordt het kantoorpand geveild dat op loopafstand van het centrum en het trein- en busstation ligt. Het pand heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van ca. 1.134 m² en bovendien vijf parkeerplaatsen. De veiling vindt plaats op 26 november 2020.

Alle te verkopen voormalige bankgebouwen zijn gelegen op goede A-1 locaties en bieden ruime kansen voor transformatie of ander gebruik. Onderhoud en afwerking van de bankgebouwen zijn vanzelfsprekend op niveau.

Bezichtiging
Het is mogelijk de objecten te bezichtigen op aanmelding. Klik hier voor meer informatie.

Veilingen
De online veilingen zijn op 26 november 2020, 8 december 2020 en 15 december 2020 op het platform van BOG Auctions. Klik hier voor meer informatie.

Onderhandse bieding
Bij alle vijf de veilingen is het mogelijk om een onderhandse bieding uit te brengen bij de projectnotaris. Deze onderhandse biedingen worden pas de dag na de veiling geopend om de transparantie te waarborgen. Tot en met één dag voor de veiling heeft u de mogelijkheid om een onderhandse bieding bij de notaris uit te brengen.

Bieden
Om te kunnen bieden dient een geïnteresseerde partij zich te registreren op de website van BOG Auctions en zich te legaliseren bij een notaris. Meer informatie hierover vindt u op www.bog-auctions.com.

Over BOG Auctions
BOG Auctions is een onafhankelijk veilingplatform voor het online veilen van commercieel vastgoed. Het platform wordt maandelijks bezocht door 55.000 online bezoekers, heeft 7.000 geregistreerde klanten die ruim 600 biedingen per maand plaatsen. Tevens heeft BOG Auctions samen met haar internationale zusterbedrijven een groot internationaal bereik.

Reacties