Zoekt u financiering voor uw vastgoedproject?

Max Crowdfund is een nieuwe speler op vastgoedcrowdfunding markt, maar is opgezet door een bekende partij, Max Property Group. Via Max Crowdfund kan men snel en makkelijk een financiering regelen voor het aanschaffen van vastgoed, renovatieprojecten, transformatieprojecten en projectontwikkeling via crowdfunding.

Er zijn heel veel leuke vastgoedprojecten die geld nodig hebben voor ontwikkeling, transformatie of renovatie en vaak geen geld krijgen van een bank. Daar is Max Crowdfund een ideale oplossing voor, want met een brugfinanciering van het publiek kan het project gerealiseerd worden. Na realisatie kan het project geherfinancierd of uitgepond worden waarmee de brugfinanciering wordt terugbetaald.

Hiermee biedt Max Crowdfund projectontwikkelaars een alternatieve financiering aan die bij de bank niet of moeilijk te verkrijgen is.

AFM
Dit jaar heeft Max Crowdfund een goedkeuring van de AFM ontvangen en er zijn in oktober al twee vastgoedleningen geplaatst die beide zijn volgeschreven voor een totaal van bijna €700.000.

Een projectontwikkelaar zou in theorie vandaag een aanvraag kunnen doen voor een lening en binnen een paar dagen het benodigde geld kunnen ophalen.

Platform
Het volledige geautomatiseerde platform zorgt voor een gebruikersvriendelijke ervaring voor zowel de investeerder als de geldlener zodat er geen onnodige administratie is. Ook alle betalingen worden automatisch verwerkt.

Momenteel kunnen projecten maximaal €2.500.000 ophalen, maar dit zal binnenkort verhoogt worden naar €5.000.000 sinds de Europese Unie nieuwe centrale regels voor crowdfunding heeft opgesteld.

Nieuwe vergunning
Max Crowdfund is van plan om onder de nieuwe regelgeving een vergunning aan te vragen zodat investeerders uit alle Europese landen kunnen investeren in vastgoedleningen door heel Europa.

Heeft u interesse om uw vastgoedproject(en) via Max Crowdfund te financieren? Neem dan contact met ons op via email info@maxpropertygroup.com of via telefoon +31 10 764 0518.

Reacties