Nestr Smart Finance trekt wederom nieuwe kredietanalist aan

Nestr Smart Finance groeit door en kan daarom per 1 november 2020 wederom een nieuwe kredietanalist presenteren, namelijk Mark Germs.

Na het afronden van zijn studie aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden heeft Germs in dienst bij Welten een afwisselende carrière doorlopen in bankenland. Afwisselend heeft hij bij diverse Rabobank- en ING kantoren gewerkt om de laatste 2,5 jaar werkzaam te zijn geweest als kredietspecialist bij ING. Nu kiest hij voor een vaste dienstbetrekking bij Nestr.

Operationeel directeur van Nestr Smart Finance Robin Pol: “Mark heeft bij ING een goede leerschool gehad en derhalve veel ervaring opgedaan op het gebied van acceptatie van verhuurd onroerend goed. We zijn dus heel blij dat hij nu bij Nestr in dienst komt om ons snel groeiende team te versterken”.

Nestr Smart Finance biedt de zakelijke belegger financiering voor verhuurde woningen in heel Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Hoofddorp worden de producten aangeboden via een selecte groep adviseurs, welke terug te vinden zijn op de website van Nestr.

Reacties