Perceel van 500 m2 nabij Sloten (FR) in online veiling

In de kleinste van de Elf Friese steden, Sloten (of Sleat in het Fries, wordt een kavel van 500 m² te koop aangeboden. Deze zal door middel van een online veiling op 26 november aanstaande worden verkocht door BOG Auctions. 

In opdracht van de curator wordt een perceel grond gelegen nabij de Jerdensdijk te Sloten (FR) online geveild op het platform van BOG Auctions. Het betreft een perceel landbouwgrond met een oppervlakte van 500 vierkante meter. De online veiling vindt plaats op 26 november 2020.

Friese Meren
Het 500 vierkante meter grote perceel landbouwgrond dat op 26 november onder de digitale hamer verschijnt ligt in de gemeente Fryske Marren (Friese Meren), vlakbij de Jerdensdijk – plaatselijk bekend als Spanjaardsdijk – bij het historische vestingstadje Sloten.

Het plaatsje Sloten is gelegen in het licht glooiende Gaasterland.. De stad is van oorsprong een middeleeuwse vestingstad. Door de ligging aan het Slotermeer is Sloten een echte watersportstad. Het heeft twee waterpoorten en een pittoresk centrum met smalle straatjes en gezellige terrasjes. Door de grootte en het inwonersaantal van nog geen duizend personen, is Sloten volgens hedendaagse begrippen een dorp, maar volgens velen wel meteen één van de mooiste dorpen van Friesland.

Veiling
De online veiling van het perceel vindt plaats op 26 november 2020 om 13.00 uur op het platform van BOG Auctions.
Klik hier voor meer informatie.

Onderhandse bieding
Het is mogelijk om tot 11 november 2020 een onderhands bod uit te brengen. Maak hiervoor gebruik van het op de website www.bog-auctions.com geplaatste biedformulier.

Bieden
Om te kunnen bieden dient een geïnteresseerde partij zich te registreren op de website van BOG Auctions en zich te legaliseren bij een notaris.

Over BOG Auctions
BOG Auctions is een onafhankelijk veilingplatform voor het online veilen van commercieel vastgoed. Het platform wordt maandelijks bezocht door 55.000 online bezoekers, heeft 7.000 geregistreerde klanten die ruim 600 biedingen per maand plaatsen. Tevens heeft BOG Auctions samen met haar internationale zusterbedrijven een groot internationaal bereik.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021