Flexizone Eindhoven officieel geopend

Op donderdag 17 september 2020 opende Wethouder Steenbakkers samen met Sylvia de Haas (CEO) officieel de deuren van Flexizone Eindhoven. In de voormalige Philipswinkel aan de Tarasconweg is Flexizone sinds eerder dit jaar een pand rijker. Eindhoven is alweer de tiende vestiging van Flexizone en de eerste locatie in het zuiden van het land. Er zijn al plannen om het aantal in 2021 verder uit te breiden.

Op industrieterrein ‘Achtse Barrier’ is de oud-Philipswinkel omgetoverd tot een verzamelpand met ongeveer 10.000m2 aan diverse bedrijfsruimtes vooral gericht op de maakindustrie en creatieve sector. Tijdens een rondleiding door het pand wordt duidelijk hoe divers het aanbod aan ruimtes is.

"Kantoren, studio’s, opslagruimtes of een combinatie hiervan, inclusief meubilair of juist geheel naar eigen wens in te richten, kleine 1- of 2-persoonsunits of juist een ruime opslag… Wij hebben het allemaal", aldus Sylvia de Haas. Flexizone biedt zeer diverse bedrijfsruimtes aan onder één dak en aan het motto 'Your one stop workshop' is dan ook niets gelogen.

Indoor containerpark
Opvallend is het indoor containerpark waarbij wel 50 zeecontainers zijn opgeknapt en verhuurd kunnen worden als showroom, studio, werkplaats, salon, atelier, office, opslag en ga zo maar door. Simpelweg bieden de units een oplossing voor iedereen die een kleine maar unieke werkruimte zoekt voor zijn/haar onderneming te midden van andere, creatieve ondernemers. De Haas: "Wij willen zoveel mogelijk ontzorgen. Een ruimte huren doe je inclusief al onze services en faciliteiten. Denk aan koffie, thee, Wifi, gebruik van onze meeting rooms, schoonmaak, parkeren, lidmaatschap van de onlangs gelanceerde Businessclub en nog veel meer. Een all-in concept voor een vaste prijs per maand."

Eindhoven is de eerste vestiging in Brabant
Flexizone startte 5 jaar geleden met een pand in Rotterdam. 5 jaar later opent het bedrijf haar elfde vestiging in Den Haag. Het openen van de eerste vestiging in Brabant kon in deze unieke tijd toch nog feestelijk gevierd worden, met alle maatregelen in acht nemend. De organisatie, team Flexizone maar vooral alle aanwezigen hebben gezorgd voor een meer dan geslaagde opening. Team Flexizone wil iedereen die hier deel van heeft uitgemaakt hartelijk bedanken!

De opening gemist? Of op een ander moment het pand nog op het gemak bekijken? Dat kan! Je bent van harte welkom. Voor meer informatie, een kop koffie of een bezichtiging, neem dan contact op via info@flexizone.nl of bel 085-1050733.

Get in the zone!

Flexizone
Tarasconweg 2
5627 GB Eindhoven
www.flexizone.nl

 

Reacties