Corporate Housing Factory lanceert nieuwe website

Corporate Housing Factory, aanbieder van corporate housing oftewel tijdelijke verblijven voor het zakelijke segment in Nederland, heeft een gloednieuwe website. Deze website dient als boekingsmodule en gids voor de zes panden met serviced apartments in de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. Bovendien maakt de nieuwe website het voor bewoners makkelijker om verbonden te blijven en zich thuis te voelen tijdens de pandemie.

De nieuwe website bevat zowel visuele als functionele verbeteringen en is ontworpen om de algehele ervaring aangenamer te maken. Het moderne ontwerp wordt gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid.

Corporate portal
Een van de belangrijkste kenmerken is de ‘corporate portal’. Het portaal is ontworpen om organisaties de mogelijkheid te geven hun zakenreizen te beheren. Nadat je bent ingelogd, krijg je toegang tot een dashboard met gepersonaliseerde resultaten, waardoor je gemakkelijk kan zoeken en boeken. Daarnaast wordt er online inzichtelijk gemaakt wie waar en wanneer verblijft en is directe communicatie met zowel de eigen medewerkers als de medewerkers van Corporate Housing Factory mogelijk.

Andere nieuwe functionaliteiten zijn onder meer een pagina voor bewoners met daarop alle informatie over de panden, de appartementen en de buurt en een pagina met nieuwe blogs.

Op alle apparaten
Met het groeiende belang van de mobiele technologie, online boekingen en de ‘digitale ervaring’, is er extra aandacht besteed aan het functioneren van de website op elk type apparaat, zodat onze boekers en gasten altijd en overal toegang hebben tot informatie en reserveringen kunnen maken.

“Het was een lange reis, maar na vele maanden van hard werken en toewijding zijn we ongelooflijk blij met het resultaat. Vooral in tijden als deze is het belangrijk om een ​​site te bieden waarmee zowel onze boekers als bewoners direct kunnen vinden wat ze nodig hebben”, zegt Eva Valkhoff, Manager Marketing & Communicatie bij Corporate Housing Factory.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.corporatehousingfactory.com

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special