Fiduciam: 'Bridgefinanciering krijgt ook in Nederland volwassen status'

Een interview met Jeroen Immink en Bardo van Hoogen van Fiduciam. “We zien dat ons specialisme, bridgefinanciering, een flinke groei doormaakt en ook in Nederland een steeds gebruikelijker vorm van financieren wordt." Hoe zien zij de markt zich ontwikkelen en wat voor effect heeft de coronacrisis?

Vergeleken met vorig jaar is wel het een en ander veranderd bij bridgefinancierder Fiduciam. Toen spraken we elkaar op een bescheiden kantoorzolder aan het Lucasbolwerk in Utrecht; een plek die werd ingeruild voor een serieus kantoor in Hilversum. De huisvesting veranderde, het enthousiasme en de ambitie is even groot als een jaar geleden. 

“We groeien weliswaar iets minder hard dan verwacht en gedacht, ‘met dank aan’ corona, maar we hebben het afgelopen jaar volop goeie deals gedaan”, aldus country manager Bardo van Hoogen, die ons samen met senior accountmanager Jeroen Immink te woord staat. Corona had dus zijn weerslag op de business, omdat iedereen begin maart wel even zijn adem inhield en een tikkeltje voorzichtig werd vanwege de onduidelijkheid waar het met waarderingen heen zou gaan. Maar de mannen zijn op dit moment, we schrijven begin september, optimistisch gestemd. We krijgen het alsmaar drukker, aldus Van Hoogen en Immink. 

Lees het gehele interview hier.

Dit interview is onderdeel van de VJ Special Vastgoedfinanciering. Om alle overige (19) artikelen te lezen, klik hier. 

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021