Nestr Smart Finance trekt nieuwe kredietanalist aan

Nestr Smart Finance blijft ook onder de huidige omstandigheden positief gestemd en heeft een nieuwe kredietanalist aangetrokken: Johan Kuijper. 

Na het afronden van zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam is Kuijper professioneel basketbalspeler geweest bij Amsterdam Astronauts en Leiden. Na een profcarrière van 5 jaar heeft hij carriere gemaakt in de bankwereld. Na eerst gewerkt te hebben bij BinckBank, is hij 6 jaar werkzaam geweest bij ING, startend bij WestlandUtrecht Vastgoedfinanciering en aansluitend bij ING REF. Ook is hij werkzaam geweest bij NIBC (afdeling vastgoedhypotheek) en Rabobank.

Nu kiest Kuijper voor een vervolg van zijn carrière bij Nestr Smart Finance. Commercieel directeur Arnold van Hengstum is blij dat hij voor Nestr heeft gekozen: “Johan en ik hebben in het verleden samengewerkt bij WestlandUtrecht Vastgoedfinanciering en Johan was een collega die altijd bij mij op de radar is blijven staan. De afgelopen periode heb ik hem een paar keer gepolst en nu was de tijd rijp. Johan is vanuit zijn verleden als sporter een competitief persoon die gewend is om in teamverband te werken, dus wij zien deze ‘transfer’ als een waardevolle aanvulling van ons Nestr-team”.

Reacties