Online veiling van hotel Het Witte Huis in Bergen 

In opdracht van de eigenaar wordt Ruinelaan 15 in het Noord-Hollandse Bergen online geveild op het platform van BOG Auctions. Het betreft een herontwikkelingslocatie (hotel ‘Het Witte Huis’) met ondergrond, parkeergelegenheid en verdere aanhorigheden, gelegen op steenworp afstand van de dorpskern van Bergen (NH). De online veiling vindt plaats op 1 oktober 2020.

‘Het Witte Huis’ is in 1991 volledig verbouwd en uitgebreid tot een hotel met 31 kamers, vergader-zaalruimte, een ontbijtrestaurant, een besloten buitenterras en circa 24 parkeerplaatsen op eigen terrein. De rechterzijvleugel dateert uit 1967 en is in 1991 gerenoveerd en uitgebreid.

De begane grond van het hotel bestaat uit een entree/hal, toiletgroep, kantoor-voorraadruimte, keuken, 3 hotelkamers elk voorzien van eigen badkamer, ontbijtzaal met serre, een appartement, liftinstallatie, terras en een parkeergelegenheid op terrein. Op de eerste verdieping zijn 15 hotelkamers, elk voorzien van eigen badkamer. De tweede verdieping omvat 13 hotelkamers, elk voorzien van eigen badkamer. Tevens zijn enkele secundaire ruimten op de eerste en tweede verdieping te vinden.

Mogelijkheid tot transformatie
De locatie van het hotel biedt mogelijkheden voor transformatie naar woonappartementen. Voor de gemeente Bergen is transformatie naar wonen bespreekbaar. Zie daarvoor ook de Woonvisie en de Nota Wonen in de dataroom bij deze veiling.

Veiling
De online veiling is op 1 oktober 2020 op het platform van BOG Auctions. Voor meer informatie:  https://www.bog-auctions.com/nl/auction/index/49987

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special