De laatste PE-punten behalen? Volg de Eindejaars Course!

De tijd vliegt! Het jaar 2021 komt steeds dichterbij en nog niet iedereen is in de gelegenheid geweest om alle verplichte PE-punten te behalen. Daarom organiseert KPE Vastgoed eind dit jaar voor de vijfde keer de Eindejaars Course.

Tijdens deze course kunt u in 3 achtereenvolgende dagen uw verplichte studiepunten voor VastgoedCert Wonen, BV of LV (1 dag) en deels voor het NRVT Wonen behalen (2 dagen). De derde dag van het NRVT volgt u in januari 2021. De Eindejaars Course wordt georganiseerd in de regio Utrecht en in de regio Eindhoven. 

Wat kunt u verwachten?
Vanaf begin 2021 gaat u het nieuwe model taxatierapport gebruiken. Omdat er in het nieuwe model veel veranderd – zowel qua structuur als qua inhoud - is door de toezichthouders een uitgebreid opleidingsprogramma verplicht gesteld. Het opleidingsprogramma van KPE Vastgoed is goed voor een totale studiebelasting van 30 uur en brengt u volledig op de hoogte van het nieuwe model taxatierapport. Ook bereidt dit programma u voor op het verplichte examen voor woningtaxateurs. Verder zal de focus liggen op het vergroten van uw praktische kennis en vaardigheden op het gebied van bouwkunde en energetica. De nieuwe EVS 2020 zal ook worden behandeld net als de actualiteiten op het gebied van erfpacht en appartementsrechten.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over het programma en de cursusdata. 

Aanmelden
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Eindejaars Course". Geef daarbij in uw mail de gewenste datum en locatie aan. ­­­De aanbieder van deze dag, KPE Vastgoed, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed deze heeft bevestigd.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022