Less Energy verzorgt verlichting in nieuw distributiecentrum van Crocs

Op het DistriPark Dordrecht langs de snelweg A16 realiseert Hercuton een nieuw distributiecentrum. Hercuton realiseert het distributie centrum in opdracht van Crocs Europe B.V.

De bekende producent van schoenen, sandalen en klompen zal de nieuwe locatie deels gaan gebruiken voor opslag voor de webwinkel, maar ook voor bevoorrading van winkelfilialen en de afhandeling van retouren. Met een oppervlakte van ca. 50.000 m2 wordt dit het grootste distributiecentrum van Crocs in Europa.

Less Energy heeft lichttechnisch advies gegeven, het lichtontwerp gemaakt en zal de LED TITAN Lijnverlichting voor het warehouse leveren en monteren. Geïntegreerde sensortechniek in stellingspaden en geïntegreerde noodverlichting zijn tevens onderdeel van de nieuwe verlichtingsinstallatie.

Crocs heeft gekozen voor een kwalitatief hoogwaardig gebouw. Het eerder door Hercuton gerealiseerde distributiecentrum voor Boon Food Group (32.000 m2) op bedrijventerrein Dordtse Kil III vormde de referentie hiervoor. Less Energy heeft tevens voor Dordtse Kil III, de verlichting voor Hercuton ontworpen en geleverd.



Reacties


Laatste nieuws