Yield Plus beheerder van logistieke vastgoedportefeuille UREP

Vastgoedbeheerder Yield Plus heeft een nieuwe portefeuille van logistiek vastgoed in Nederland in beheer gekregen. In opdracht van Urban Real Estate Partners (UREP) wordt het administratieve en technische beheer vanaf 1 juli jl. uitgevoerd en verder geprofessionaliseerd. UREP is een asset- / investment manager die zich richt op logistiek- en light Industrial vastgoed door heel Europa.

Jop Simons, Senior Asset Manager bij UREP, vertelt: “We zijn zeer verheugd dat Yield Plus per 1 juli jl. onze logistieke vastgoedportefeuille in Nederland beheert. De nieuwe Property Manager moest voldoen aan een uitgebreid eisenpakket, waarbij een uitstekende serviceverlening voor ons voorop staat. Yield Plus heeft ons overtuigd te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen die wij aan een beheerder stellen. Belangrijke aspecten zijn flexibiliteit, pro-activiteit en huurderstevredenheid. Wij zoeken een partner die deze asset class en het type huurder begrijpt om daar op de juiste wijze mee om te gaan. Daarnaast heeft Yield Plus in korte tijd laten zien een nieuwe portefeuille vlekkeloos in beheer te kunnen nemen en eigen te maken. We zien uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.”

Dagelijks beheer logistieke panden
Yield Plus is als property manager verantwoordelijk voor de uitvoering van het dagelijks beheer van de portefeuille met een omvang van circa 230.000 m2 waarvan de objecten gelegen zijn op diverse logistieke hot-spots in Nederland. Alle financiële en technische zaken worden door hen in goede banen geleid. De duurzame Rotterdamse vastgoedbeheerder is heel enthousiast over de samenwerking met UREP. De betrouwbaarheid, mate van professionaliteit en kwaliteit van dienstverlening sluiten goed op elkaar aan.

Perfecte match
Frank Bosch, Eigenaar van Yield Plus: “Toen Jop Simons mij belde om duidelijk te maken dat UREP een serieuze partner zoekt in Nederland, wisten we eigenlijk al meteen dat we dolgraag voor deze professionele partij aan de slag wilden gaan. De hoge mate van dienstverlening sluit perfect aan bij waar Yield Plus voor staat. Nu we het vertrouwen hebben gekregen om deze mooie portefeuille te managen, gaan we vol enthousiasme en energie aan de slag. We zijn verheugd om UREP in de praktijk te laten zien wat het betekent als twee partijen een perfecte match zijn met elkaar op het gebied van serviceverlening en huurderstevredenheid.“

Verspilling uit gebouwen halen      
Yield Plus is een onafhankelijke vastgoedbeheerder die dingen vaak net even anders doet. Verspilling uit gebouwen halen is onderdeel van het dagelijks werk. Bij elke portefeuille wordt continu kritisch gekeken op welke terreinen er winst behaald kan worden. Daarbij is de vastgoedbeheerder alert op energieverbruik en het verlagen van de CO2-uitstoot. Zij investeren ook zelf in de portefeuille en maken de gebouwen ‘groener’. Dat past helemaal bij deze tijd, waarin CO2-reductie steeds belangrijker wordt. 

 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special