Twee nieuwe opleidingen op de VJ kalender

Voor de maand september staan er twee nieuwe opleidingen op de kalender bij Vastgoedjournaal. Het gaat om de WELL Introductie Cursus en een examentraining voor het WELL AP examen georganiseerd door het Blue Building Institute. 

Op 9 september start de online WELL introductiecursus. Hierin maakt u kennis met gezondheid in gebouwen. Wat is gezondheid eigenlijk, wat voor effect hebben gebouwen op de gezondheid, hoe bereik je een gezond gebouw en wat voor rol speelt WELL hierbij? Tijdens de cursus worden al deze vragen beantwoord.  

De cursus begint met een algemene introductie over gezondheid in gebouwen. Vervolgens duiken we de tien WELL Concepten in: Air, Water, Nourishment, Light, Movement, Thermal Comfort, Sound, Materials, Mind & Community. Het tweede deel van de cursus is gericht op de WELL certificatie. Misschien werkt u zelf al aan een gezond gebouw of met WELL maar loopt u tegen bepaalde uitdagingen aan. Aan het einde van de cursus is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Meer weten of gelijk aanmelden? Klik hier voor alle informatie op een rij

Klaar stomen voor WELL AP Examen
Op 10 september start de vierdelige WELL AP Prep training. Dit is de officiële training van The International WELL Building Institute om u voor te bereiden op het WELL AP examen. Zo worden alle 7 Concepten van WELL V1 behandeld. De training wordt in groepsverband gegeven en de groepen zijn nooit groter dan 25 personen. Zo is er altijd ruimte voor uw vragen. Meer weten of gelijk aanmelden? Klik hier voor alle informatie op een rij

Opleidingenkalender
Dit zijn niet de enige opleidingen die Vastgoedjournaal aanbiedt, klik hier voor een overzicht van alle opleidingen en trainingen op de kalender. 



Reacties


Laatste nieuws