Whitewood en Office Improvers slaan handen ineen voor Herculesplein

Whitewood en Office Improvers sluiten langjarige overeenkomst voor de exploitatie van de begane grond van het 30.000m2 grote kantoorpand aan het Herculesplein 2-102 te Utrecht. In september 2020 zal de gehele begane grond van het pand een transformatie hebben ondergaan en geopend worden voor zowel huurders als bezoekers van buitenaf.

Met de transformatie beogen Whitewood en Office Improvers een omgeving te creëren die rendeert voor het gehele pand, voor zowel huurders als de verhuurder. Door het aanbieden van gedeelde services op de begane grond kunnen huurders op hun eigen verdiepingsvloer efficiënter huren en de ruimte die ze hebben maximaal benutten ten behoeve van werkplekken in plaats van ruimtes in te richten als lunchruimte, vergaderzaal of receptie. Extra prettig nu gedurende ‘Covid-19’ er een fors gebrek is ontstaan aan voldoende bruikbare werkplekken.

Community area
Het kloppend hart van de vernieuwde begane grond bestaat uit de community area. Dit is de omgeving waar bezoekers voor het eerst in aanraking komen met het pand en waar huurders elkaar treffen. Als een lobby van een hotel.

Subtiel lopen functionaliteiten hier in elkaar over; de Vascobelo koffiebar met lunchvoorziening annex receptie is prominent aanwezig met daaromheen zitjes, comfortabele hoekjes voor overleg en flexwerkplekken in diverse vormen. Een vergadercentrum met tien zalen in diverse maten en opstellingen complementeert de community area van het pand aan het Herculesplein te Utrecht. De ontwerpende partij is Normaalkracht.

 

 Reacties


Laatste nieuws