Woningmarktcijfers gunstig, maar invloed van corona nog niet zichtbaar

De recente cijfers geven nog een gunstig beeld van de woningmarkt. De prijzen stijgen hard en het aantal transacties is hoog. Het is echter de vraag of deze cijfers een getrouw beeld geven van wat er speelt, dit stelt de ABN Amro in hun Woningmarktmonitor. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Sibrand Gratama

Laten we juist nu en de komende jaren vooral duurzaam, anticiclisch investeren in de binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen en in ieder geval alle lopende en geplande projecten in de versnelling brengen en daartoe ook forse rijksbijdragen/investeringsfondsen inzetten. Zet die integrale bril op, zet de schouders er gezamenlijk keihard onder, dan verdienen we die extra miljarden die we nu inzetten al op middellange en zeker op langere termijn dubbel en dwars terug, zeker als je alle betrokken sectoren, dus ook klimaat, duurzaam ruimtegebruik, stikstof, mobiliteitsbeheersing, gezondheid, kritische massa voor nabijheid (fiets, lopen, deelmobiliteit, gedeelde voorzieningen, werkgelegenheid, autoluwere en groenere steden, etc.) hierbij betrekt!
De Provada Talk of the Town van 2 weken geleden was heirover al meer dan duidelijk.

Geplaatst op 9 juli 2020 om 15:33



Laatste nieuws