#REF: Welke sprekers mag je niet missen vandaag?

Na een succesvolle eerste dag, gaat dé online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof, oftewel #REF, vandaag om 8:00 met netwerkmomenten aan rondetafels weer van start. Vanaf 9:00 start het programma op het hoofddpodium, maar welke sprekers en momenten mag je echt niet missen? Hierbij een selectie!

Vandaag komen aan het woord onder andere Cecile van Oppen, Elsbeth Quispel, Jan Belon, Jim Teunizen en Jan-Fokke Post, Erik Koremans, Wim Wensing en Onno Hoes. Tevens staat op het programma de Quote podcast ‘Eindgoed Vastgoed’, die live wordt uitgezonden met beeld van Sander Schimmelpenninck met sidekick Maarten de Gruyter. Coen van Oostrom, David Hart en Bas Gregoor komen in de studio en worden geïnterviewd. Jan van Setten zal de dag op inspirerende wijze afsluiten.

KLIK HIER OM HET HELE PROGRAMMA TE BEKIJKEN.

Een selectie van interessante sprekers: 

9:30-9:55 #026 Een Duurzaam Nederland: hoe dan?, met Norbert Schotte (VORM), Micha Reusen (Bouwinvest), Anke Verhagen (Rabobank), Irmine van der Geest (Syntrus Achmea) en moderator Bas van de Griendt.

9:30-9:55 #002 Circulariteit in de woningbouw, met Erik Koremans (Urban mining collective), Rob van Lith (New Horizon), Marijn van Zelst (Brabant Wonen), Joost Hoffman (In the middle of our street), Matthijs Hulsbosch (Thuis) en sidekick Jorgen Raymann

10:30-10:55 #068 Space as a service, met Sten Karelse (NSI), Antony Slumbers, Mattijs Kaak (ditt) en Nicolaas Waaning (ING)

10:30-10:55 #155 Circulair opdrachtgeverschap, met Ruben Zonnevijlle (DGBC), Rowin Oosterink (abc nova), Maarten Markus (AM), Dinant te Brinke (BAM) en Jeroen van Schooten (Team V Architectuur)

11:30-11:55 #035 De digitale transitie en het effect op cultuur en gedrag, met Ron Seesing (Zig), Sydney Brouwer, en Wouter Schuil (a.s.r. real estate)

11:30-11:55 #104 Circulair aanbesteden, met Noor Huitema (Copper8), Hanneke van der Heijden (Rotterdam Circulair), Arno de Wijn (gemeente Amsterdam) en Jurgen Klaassen (de Alliantie)

13:30-13:55 #010 Ontwikkelen van Welzijn, Gezondheid en Geluk, met Yvonne van Mierlo (Blauwhoed), Jos Sentel (Syntrus Achmea), Pim van der Ven (Juli) en Roos Dohmen (Happiness Lab)

14:30-14:55 #073 Het digitaliseren van circulariteit!, met Jim Teunizen (Alba Concepts), Onno Dwars (Ballast Nedam), Jan-Fokke Post (Planon), John Nedersigt (Provincie Flevoland), Hanneke van der Heijden (Gemeente Rotterdam) en Cees van der Spek (EDGE)

Netwerkmomenten
Ook de netwerkmomenten zijn natuurlijk ontzettend belangrijk. We starten de dag met een koffiemoment tussen 8:00-8:45 met tafels om de dag luchtig te beginnen over ‘Voor de pure koffie drinkers’ en ‘Cappuccino om de dag mee te starten’. Tijdens de lunch kunnen er 20 deelnemers rond een tafel praten over bijvoorbeeld ‘Speciaal voor vastgoedbankiers’ of ga je in gesprek over ‘Geen live sport op TV, maar van wat kijk jij graag?’ en aan het einde van de dag het netwerkmoment met een drankje met tafels alla ‘Discodansen met kaas en worst van Rabo (boerenleenbank…)’ en ‘In de lift met … café’.

Real Estate Futureproof is hiermee hét digitale platform waar besluitvormers bijeen komen om kennis te delen, inzicht te verkrijgen in nieuwe trends en commerciële relaties op te bouwen.Aanmelden voor deze online beurs kan GRATIS. Klik hier! Ook Vastgoedjournaal zal door de dag heen verslag doen van sprekers, dus houd ook de website van VJ in de gaten!

In één opslag zien wat er gisteren allemaal op de beurs heeft afgespeeld? Download hier de dagelijkse krant #REF Daily!

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special