Vacature van de week: Inside Sales Medewerker bij Flexizone

Flexizone is op zoek naar een Inside Sales medewerker om het team te versterken. Heb jij een commerciële instelling? Ben je klantvriendelijk en sociaal? En is een veelzijdige job binnen een dynamische werkomgeving iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een Inside Sales Medewerker bij Flexizone.

Flexizone biedt kantoor-, werk-, en opslagruimte aan creatieve bedrijven. Of je nu meubelmaker, architect of webshop eigenaar bent; bij Flexizone vind je een ruimte (of meerdere) die bij je past. 

Als Inside Sales medewerker werk je nauw samen met de Inside Sales Manager, Marketing Manager en Sales Managers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle binnenkomende aanvragen en hebt dus veel contact met nieuwe (potentiële) klanten. Hierbij is het belangrijk dat je goed luistert, hun behoeften in kaart brengt en deze vervolgens koppelt aan de juiste oplossing. 

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. Reacties


Laatste nieuws