Nieuwe speler op de markt: Solid Executives

Solid Executives richt zich specifiek op de executive search in het vastgoed. Het bedrijf is de partner van werving- en selectiebureau Solid Recruitment dat 17 jaar geleden opgericht door Jaron Bollegraaf en Robbert Jan Meerman. 

“We zijn eigenlijk meegegroeid met de kandidaten die we eerder bemiddeld hebben," vertelt Meerman. "Zo hebben we diverse kandidaten die we reeds kennen vanuit de schoolbanken die inmiddels als Senior Asset Manager of Director werkzaam zijn bij diverse vastgoedfondsen. Of een Junior Projectontwikkelaar die is doorgegroeid naar Development Manager of Directeur Ontwikkeling. Dit heeft geresulteerd in een uniek netwerk binnen de vastgoedbranche. Alleen al de afgelopen maanden heeft Solid bijna 10 vacatures tussen de 100K en 300K weten in te vullen. De afgelopen 2 jaar zijn dat er circa 25 geweest.”

Naast de partners Robbert Jan Meerman en Jaron Bollegraaf zal Martijn van der Wal (Senior Consultant) tevens worden toegevoegd aan het Solid Executives team. Dit team heeft de kennis, ervaring en het netwerk in asset-, property- en development management (nationaal en internationaal) om als perfecte partner in executive search opdrachten te fungeren.

Alle vacatures op management- en directieniveau zullen primair bij Solid Executives gepubliceerd worden, maar zullen tevens op de website van Solid Recruitment vermeld blijven. Heeft u als vastgoedonderneming een vraagstuk op management- of directieniveau of staat u als ‘kandidaat’ open voor een nieuwe uitdaging op het hoogste niveau? Bezoek de website: www.solid-executives.nl.

Foto: vlnr, Martijn van der Wal, Robbert Jan Meerman en Jaron Bollegraaf. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022