Hoe bereidt Daan van der Vorm zich voor op #REF?

Nederland maakt zich op voor de grootste online Vastgoedbeurs tot nu toe. Van 30 juni tot en met 2 juli zal een scala van partners en bezoekers met elkaar in contact komen. Een nieuwe manier van werken. Wat zijn de verwachtingen? Vandaag aan het woord bouwer en ontwikkelaar Daan van der Vorm, CEO bij VORM Holding.  

"Als VORM willen we altijd betrokken zijn bij vernieuwingen in de markt en willen we onze kennis delen met andere vastgoed professionals. Door met elkaar in gesprek te gaan komen we verder. Daar is Real Estate Futureproof een mooi podium voor", aldus Daan van der Vorm over de deelname. 

Er zit zoveel kennis in een bedrijf en dat wil je laten zien

Over het initatief om in deze tijd een online vastgoedbeurs te organiseren zegt hij: "Real Estate Futureproof is een mooi voorbeeld van innovatief omgaan met kennisdeling en elkaar ontmoeten in tijden waar dit op een andere manier geregeld moet worden. Een initiatief dat wij volledig toejuichen.   Real Estate Futureproof doet het gewoon en dat past bij wie wij zijn. Ook wij beginnen gewoon. Ook al is nog niet alles honderd procent zeker – wij kunnen het gaandeweg snel aanpassen als het moet. Zo word je wendbaar en kom je verder."

Online en fysieke beurs zullen meer hand in hand gaan
Van der Vorm benadrukt dat bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Een online beurs is een goed alternatief in deze tijd. "Ik denk niet dat een online beurs een volledige vervanging zal zijn van een fysieke beurs. Het zal ‘in het nieuwe normaal’ een combinatie van de twee gaan zijn", zegt hij. 

Op de vraag hoe hij zich met zijn bedrijf voorbereidt op de beurs antwoordt Van der Vorm: "Je moet weten wat er speelt in de markt en daarop anticiperen. Welke doelen streef je na? Er zit zoveel kennis in een bedrijf en dat wil je laten zien. Daarop moet je je voorbereiden. Wie is je doelgroep en hoe weet je ze te boeien? Je wilt tenslotte aansluiting hebben tussen je verhaal en de deelnemers."

Groene visie
Het team van VORM zal de deelnemers onder andere mee gaan nemen in hun groene visie. "Verder zijn we natuurlijk trots op alles wat we doen en gaan we ons enthousiasme overbrengen. Dat weten we zeker. We nodigen iedereen uit om met ons in gesprek te gaan!", aldus de CEO tot besluit. 

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen