Vacature van de week: (Junior) Asset Manager Vastgoed

Prime Pitch is actief op het gebied van asset management en investeringen van onroerend goed. Het bedrijf is aan het groeien en is daarom op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze (junior) asset manager vastgoed.

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een (junior) asset manager vastgoed bij Prime Pitch.

De investeringsfocus van Prime Pitch is gericht op residentiële beleggingen in Nederland en Duitsland, alsmede op zorgvastgoed in Duitsland. Daarnaast voert het bedrijf het asset management van een winkelportefeuille in Nederland.  Prime Pitch treedt op als initiator, manager en co-investeerder van (private placement) vastgoedinvesteringen. Daarbij werkt het bedrijf samen met family offices, hun cliënten en andere professionele investeerders met een core-plus en value-add strategie. 

Als (junior) asset manager heb je een brede inzetbaarheid en vorm je een klein team met de directie van Prime Pitch. Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling.  

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021