Freelancers en opdrachtgevers vinden elkaar op Lance Free

Lance Free is één van de eerste online platforms op de Nederlandse markt die op eenvoudige wijze de juiste freelancer matcht met een passend bouwproject. Een oplossing die in dezelfde lijn ligt als Airbnb en Uber, maar dan specifiek voor bouw- en installatiebedrijven opdrachten. Kortom een platform waar vraag en aanbod samenkomen.

Op Lance Free is het gehele proces van A tot Z geregeld, dus van matching, facturering tot en met de uitbetaling. Lance Free is een initiatief van Nexton. Nexton ontwikkelt zich momenteel snel met innovaties als Smart Building, As-a-Service oplossingen en nu dus ook met een platform.

Hoe werkt Lance Free?
Freelancers die op zoek zijn naar een opdracht kunnen zich eenvoudig aanmelden op het platform, alwaar bouw- en installatiebedrijven hun vacatures plaatsen en hun projecten beheren. Dit alles wordt weergegeven in één overzichtelijk dashboard. Bij een wederzijdse interesse tussen de freelancer en het bedrijf (een match) gaan beide partijen akkoord met de voorwaarden via een chatfunctie. Op het moment dat de freelancer start met het project kan het bedrijf een projectleider toewijzen om de gewerkte en gefactureerde uren digitaal te managen.

Betalingstermijn van één dag
Voor freelancers is er de mogelijkheid om te kiezen voor factoring per factuur. Met een garantie dat de factuur binnen 24 uur wordt betaald nádat de gewerkte uren zijn geaccordeerd. Hiermee wordt de betalingstermijn teruggebracht naar slechts één dag, waardoor bedrijven direct aan financiële verplichtingen kunnen voldoen. Hiernaast neemt de factoringmaatschappij ook het kredietrisico over.

Meer weten over Lance Free?
Boek online een afspraak via deze link of maak direct een gratis account aan op www.lancefree.app.Reacties


Laatste nieuws