Remkes: 'Geen andere sector die zo hard geraakt is als de bouwsector' + reactie NEPROM

Het Adviescollege Stikstofproblematiek, geleid door oud-minister Remkes, heeft net haar eindrapport gepresenteerd. Vastgoedjournaal haalt de krenten uit de pap: wat voor adviezen zijn gegeven voor de bouw- en vastgoedsector? 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Sibrand Gratama

Hopelijk volgt er nu een structurele en integrale aanpak waarbij win-winners gemaakt worden voor stikstofreductie, economisch herstel, nieuwe werkgelegenheid en innovaties, duurzaamheid, klimaat, mobiliteitstransitie, robuuste natuurontwikkeling, transitie naar extensievere landbouw en biologische en/of stadslandbouw en ambitieuze investering in natuurinclusieve gemengd stedelijke verdichting nabij OV-knooppunten en met nadruk op nabijheid van diverse voorzieningen op loop- en fietsafstand. Zet hiervoor de diepe zakken van het rijk in met voldoende miljarden in om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen en het vertrouwen bij zowel ontwikkelaars, beleggers als consumenten een enorme boost te geven. Dan worden die miljarden binnen 15 jaar meer dan terug verdiend.

Geplaatst op 9 juni 2020 om 12:44


Dossier Stikstof & PFAS

Laatste nieuws