Vacature van de week: Projectmanager logistiek vastgoed

BOAG zoekt een zelfstandige projectmanager bij wie het accent ligt op vraagstukken over nieuw- en verbouw van distributiecentra, logistiek vastgoed en bedrijfshallen. Kun jij goed organiseren en de ambities van opdrachtgevers vertalen naar oplossingen? Ben je door opleiding en ervaring thuis in regulier vastgoed én in de logistieke sector, dan maakt BOAG graag kennis met je.

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor projectmanager logistiek vastgoed bij (bouw)advies- en managementbureau BOAG. 

Als projectmanager logistiek vastgoed maak je deel uit van een team van projectmanagers die klanten vanaf de eerste ideeën inhoudelijk adviseren over ontwerp, aanbesteding, haalbaarheid, subsidies, duurzaamheid, bouwkosten en bouwlogistiek. Je verdiept je in de belevingswereld en de primaire processen van klanten en gaat samen met de klant op zoek naar het meest haalbare plan om de projectambities te realiseren.

Als projectmanager ontzorg je klanten in een tijdelijke organisatie door het maken van haalbaarheidsanalyses, inpassingsstudies, ontwerpbegeleiding, aanbestedingen, en uitvoeringsbegeleiding tot en met de oplevering. Je bent in het project enerzijds de steun en toeverlaat van de opdrachtgever en anderzijds daag je je adviseurs en uitvoerende partijen in je rol als projectverantwoordelijke uit het beste uit zichzelf te halen in het belang van het project.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021