Van bieb naar groene appartementen, museum en horeca

De gemeenteraad van Harderwijk heeft gisterenavond de winnaar van de tender ‘herbestemming voormalig bibliotheekgebouw’ aangewezen. Het ontwerp van Cell Studio & SPONGE waarbij de bieb wordt omgebouwd naar appartementen met in de plint een museumfunctie en horeca is als winnaar uit de bus gekomen. Hoe gaat de voormalige bibliotheek eruit zien?

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022