Op zoek naar uitbreiding voor uw beleggingsportefeuille?

Op 7 juli worden vier verhuurde woningen te Utrecht per online verkoop aangeboden via BOG Auctions. De woningen zijn gelegen op een fraaie locatie in de wijk Nieuw Engeland aan de Queridostraat 3 bis, Queridostraat 21 bis en de H.J. schimmelplein 52 en de populaire wijk Lombok aan de aan de Laan van Nieuw Guinea 132 bis.

De verkoop wordt begeleid door Molenbeek Makelaars te Utrecht. De huurstromen zijn dan ook bij hen op te vragen. Tevens is het mogelijk om de objecten te bezichtigen, dit kan op donderdag 18 juni 2020 van 9.30 tot 11.30 uur.

Bieden

Om te kunnen bieden op de online veiling dient een geïnteresseerde partij zich te registeren op de website van BOG Auctions en zich te legaliseren bij een notaris. Daarna kan een gegadigde online deelnemen, het storten van een waarborg voorafgaand aan de veiling is niet nodig.

Over BOG Auctions

BOG Auctions is een onafhankelijk veilingplatform en marktleider op het gebied van online only veilingen. Als onderdeel van BVA Auctions worden de sites maandelijks bezocht door 5 miljoen online bezoekers.

Benieuwd naar de objecten? Ga voor meer informatie naar: website

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022