In projectontwikkeling efficiënter samenwerken én tijd besparen

We leven in een tijd van ongekende technische mogelijkheden. Zo zijn er ontelbaar veel softwareoplossingen die kunnen helpen om efficiënter ons werk te doen. De coronacrisis heeft ons laten zien dat veel van deze oplossingen niet ingewikkeld hoeven zijn. Zo hebben we massaal het vergaderen via Zoom of Teams omarmt en zal ook ná de coronacrisis voor veel bedrijven deze manier van werken onderdeel blijven van het ‘nieuwe normaal’.

In (her)ontwikkeling van projecten liggen er méér kansen voor het oprapen om efficiënter te werken met eenvoudige softwareoplossingen. In het bijzonder op het gebied van het uitwisselen van informatie met alle samenwerkende partijen. Wat is er nodig om deze kansen succesvol te benutten? En hoe zorg je ervoor dat veranderingen in de manier van werken worden geaccepteerd? 

Op woensdag 27 mei nemen Dirk Boonstra en Eric Thijssen van iBinder u online in een uurtje mee in het beantwoorden van deze vragen en laten ze u zien hoe eenvoudige softwareoplossingen op een leuke manier helpen om efficiënter samen te werken én tijd te besparen.

Deelname aan het webinar is gratis. Klik hier voor het volledige programma en de mogelijkheden om u aan te melden. 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special