Nieuwe speler hypotheken gaat samenwerken met MO.servicing

Begin dit jaar kwam er een nieuwe toetreder op de Nederlandse markt voor professionele vastgoedhypotheken: De Nederlandse. Na samenwerking met Barlavento sluiten zij nu ook een samenwerking met MO.servicing, onderdeel van Romeo Financiële Diensten.

MO.servicing heeft al zeer veel ervaring in acceptatie van verhuurhypotheken voor de professionele belegger. De Nederlandse krijgt veel verzoeken van gespecialiseerde adviseurs om zich aan te sluiten en om aan deze vraag tegemoet te komen sluit deze samenwerking goed aan bij de ambities van De Nederlandse. MO.servicing heeft veel ervaring in deze Buy To Let markt en heeft een ervaren team met acceptanten. Zij zullen de adviseurs begeleiden met dezelfde digitale verwerking en snelle doorlooptijden in het acceptatietraject als De Nederlandse.

Buy To Let
Tulp Group is het moederbedrijf van De Nederlandse en van Tulp Hypotheken. Beide organisaties opereren gescheiden van elkaar met ieder een eigen identiteit. Paul Wessels, directeur Tulp Group: ”Wij zijn zeer blij met de samenwerking met MO.servicing. Hiermee hebben we een betrouwbare partij aan onze zijde met een schat aan ervaring in de Buy To Let markt. Zo kunnen nog meer adviseurs profiteren van het scherpe aanbod van De Nederlandse.”

Edsel de Graaf, directeur Romeo Financiële Diensten: “We zien vol vertrouwen uit naar de samenwerking met De Nederlandse. Onze ervaring in het verwerken van aanvragen voor vastgoedhypotheken en de ambities van De Nederlandse sluiten goed op elkaar aan en zullen naar verwachting tot tevredenheid bij adviseurs en hun klanten leiden.”

Voor wie?
Met een driemaands-variabele rente en de mogelijkheid tot een bouwdepot, zet De Nederlandse de toon als nieuwe toetreder. Daarnaast is de aflossingscomponent zeer laag, door de mogelijkheid om annuïtair af te lossen over maximaal 35 jaar. De hypotheek van De Nederlandse is er voor de professionele vastgoedbelegger die al minimaal drie panden verhuurt of op korte termijn zal gaan verhuren. De maximale verstrekking is 75% van de marktwaarde in verhuurde staat, met een maximale hoofdsom per lening van € 1.000.000,- en maximaal € 5.000.000 per leningnemer.Reacties


Laatste nieuws