Robbert den Hartog gestart als projectmanager bij BOAG

Per 1 mei is Robbert den Hartog (39) begonnen als projectmanager bij BOAG Advies en Management. Hij zal zich bezighouden met verschillende projecten in zowel de voorbereidings- als de uitvoeringsfase.

Den Hartog is een allround projectmanager met ruim 18 jaar ervaring in nieuwbouw, renovatie, herontwikkeling en onderhoud. In de functie van projectmanager en directievoerder heeft hij diverse projecten vanaf initiatief tot en met uitvoering en onderhoud tot een succesvol einde gebracht.    

Vliegende start
In Leidsche Rijn is Den Hartog al bezig met twee mooie projecten van Being Development: het technisch projectmanagement voor de ontwikkeling van hotel Aloft (een merk van de Marriott-hotelketen) en van kantoorgebouw De Leidsche Werf, beide in de vinexwijk Leidsche Rijn in Utrecht. Hiermee maakt hij bij BOAG een vliegende start. Daarnaast is Den Hartog ervaren in het managen van projecten in verschillende fasen. Vooral projecten in het maatschappelijk domein spreken hem erg aan.  

Afstemming van belangen
Den Hartog is ambitieus en gedreven en zet zich in voor de optimale realisatie van de doelstellingen van zijn opdrachtgever. Als projectmanager zorgt Den Hartog ervoor dat een project, willekeurig in welke fase het zich bevindt, wordt uitgevoerd conform de contractuele afspraken en kwaliteitsnormen van de opdrachtgever. Hij zorgt voor de juiste afstemming tussen verschillende betrokken partijen, stuurt het ontwerp- en uitvoeringsteam aan en houdt daarbij tijd, geld en kwaliteit nauwlettend in het oog. Met zijn inlevingsvermogen weet hij alle stakeholders rond complexe bouwprojecten op één lijn te krijgen. 

Over BOAG
Als allround advies- en managementbureau wil BOAG met creatieve oplossingen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie zorgen dat zijn opdrachtgevers iedere vierkante meter van een gebouw of gebied optimaal kunnen benutten. BOAG zoekt voor commerciële en maatschappelijke organisaties klantspecifieke antwoorden in termen van kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid vanaf de initiatieffase tot en met realisatie, beheer en gebruik. Vanuit het moderne kantoor in kantorenpark Rivium, met uitzicht op Rotterdam, en het kantoor in Eindhoven werken nu zo’n vijftig professionals aan projecten in heel Nederland. 
 
 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021