Per 1 mei treedt Shaneel Gayadien als Business Manager in dienst bij DCMF. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zijn kennismaking met vastgoed begon in 2005 bij RNHB als accountmanager. Vervolgens is hij als intermediair jarenlang actief geweest in vastgoedfinancieringen. Na enkele jaren internationale werkervaring opgedaan te hebben buiten de branche keert Gayadien nu weer terug naar het vastgoed.

“Ik ben erg blij weer aan het werk te gaan in de financiële dienstverlening”, aldus Gayadien. “Door een tijdlang in een andere branche te werken, kom je er voor jezelf achter wat je echt leuk vindt. Voor mij is duidelijk geworden dat mijn passie ligt in vastgoedfinancieringen."

Zijn nieuwe werkgever DCMF is verheugd over zijn de komst. “Shaneel brengt veel ervaring met zich mee, zowel aan de kant van financiers als intermediair. Daarmee zal hij veel toegevoegde waarde leveren voor onze klanten bij het vinden van financieringsoplossingen voor transformaties, nieuwbouw en overbruggingen”, aldus John van Gerwen, CEO DCMF.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021