Gapph Vastgoedbeheer keert terug naar de 'roots'

Gapph Vastgoedbeheer opent op 1 juni 2020 haar nieuwe hoofdkantoor in Den Bosch. Het bedrijf neemt haar intrek in kantoorgebouw het Binnenhof, gelegen aan de Magistratenlaan in het Paleiskwartier, tegen het Centraal Station aan.  
 
Sinds de oprichting in 2013 is Gapph Vastgoedbeheer uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerders van Europa en breidt zij haar activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Gapph Vastgoedbeheer is met 75 ervaren collega’s actief in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.  
 
Snelle groei
Het van oorsprong Bossche bedrijf verhuisde in 2015 naar Eindhoven, mede door de overname van een grote leegstandbeheerder uit die regio. Door de snelle groei ontstond er behoefte aan een groter kantoor en dat is dus nu gevonden in de stad waar het ooit begon: Den Bosch.

Hoewel het bedrijf pas in 2013 werd opgericht, heeft het vestigingen in onder andere België, het Verenigd Koninkrijk en 7 regiokantoren in Nederland. “De keuze om in Den Bosch ons hoofdkantoor te vestigen is een logische”, aldus Johan van Haaster, oprichter en eigenaar van Gapph Vastgoedbeheer tezamen met mede-eigenaar Jeroen Fanchamps. “Onze roots liggen hier en we groeien hard waardoor een groter hoofdkantoor beter aansluit bij onze wensen. Den Bosch ligt centraal ten opzichte van onze regiokantoren, die verspreid zijn over het hele land. Ook voor de ruim 20 collega’s die werkzaam zijn op het hoofdkantoor heeft het een voordeel, voor hen scheelt het reistijd. Velen komen namelijk uit deze regio. En daarnaast ligt het spoor op steenworp afstand.” 
 
Mooie basis voor de toekomst
Het Binnenhof is opgeleverd in 2002 en sinds 2015 in het bezit van NSI. Het kantoorgebouw ligt op kantorenlocatie het Paleiskwartier, vlakbij het Centraal Station en de historische binnenstad van Den Bosch. De A2 en de A59 zijn binnen enkele minuten rijden bereikbaar.

De vastgoedbeheerder huurt voor het nieuwe hoofdkantoor 300 m² kantoorruimte met dakterras op de bovenste verdieping en 10 parkeerplaatsen. Elke kamer biedt een panoramisch uitzicht over de stad.

Gapph behoudt een operationeel regiokantoor in Eindhoven, op het door haar geëxploiteerde project Plan-B. Vanuit dit kantoor bedient zij haar klanten in Brabant en Limburg.  
 
NSI N.V. werd bij deze transactie met Gapph geadviseerd door CBRE B.V., in collegiale samenwerking met HRS Bedrijfsmakelaars B.V. 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021