Grootste online evenement voor bouw- en vastgoedsector van Nederland

Holland ConTech & PropTech, hét innovatie netwerk voor de bouw- en vastgoedsector van Nederland lanceert het online evenement ‘Building Futureproof’, zodat bouw- en vastgoedprofessionals toch samen kunnen komen. Meer dan 250 bedrijven hebben zich inmiddels aangemeld voor het online evenement.

Meer dan alleen een webinar
Het initiatief dat plaats zal vinden op 16 april 2020 tussen 10:00 en 15:30 uur, maakt het mogelijk om met een grote groep bouw- en vastgoedprofessionals online samen te komen om inzicht te verkrijgen in nieuwe trends, kennis te delen én commerciële relaties op te bouwen. Dit allemaal door simpelweg vanachter je computer of tablet de online evenementomgeving te betreden.

Sprekers van formaat en virtuele beursstands
Building Futureproof geeft virtuele bezoekers de mogelijkheid om TED-Talk achtige keynotes te bekijken van bekende sprekers als Coen van Oostrom (founder en CEO van EDGE Technologies), Michel Baars (Eigenaar van New Horizon Urban Mining), Richard Gerritsen (Directeur European Sales bij Yardi), Yuri van Geest (schrijver van het boek Exponential Organizations en sinds 2008 betrokken bij de Singularity University) en Gijs van Wulfen (wereldwijd autoriteit en vertrouwde adviseur op het gebied van innovatie) op een mainstage, deel te nemen aan ronde tafel sessies met maximaal vijf personen, 1-op-1 te netwerken en zelfs een virtuele beursstand te bemannen waar live presentaties gegeven kunnen worden, bedrijfsvideo’s geüpload kunnen worden en via een videochat een gesprek gestart kan worden met bezoekers.

Contact behouden
Wouter Truffino, oprichter van Building Futureproof: "Veel bouw- en vastgoedprofessionals gaven aan de afgelopen weken een podium te missen waarop zij hun verhaal kunnen vertellen nu alle fysieke evenementen afgelast zijn tot begin juni. Evenementen zijn essentieel om in contact te komen met andere professionals en de bouw- en vastgoedsector te challengen om een beter gebouwde omgeving te creëren. Sinds 2018 organiseren wij al regelmatig online evenementen en juist nu willen we laten zien dat met de hulp van slimme technologieën we nog steeds met een grote groep professionals bij elkaar kunnen komen om kennis uit te wisselen en de business te laten draaien, gewoon online vanuit huis."

Gratis toegangsbewijs
Om ervoor te zorgen dat een zo groot mogelijke groep bouw- en vastgoedprofessionals op 16 april online samenkomen heeft de organisatie van Building Futureproof besloten het eerste evenement gratis aan te bieden aan bezoekers. Voor meer informatie ga naar www.buildingfutureproof.nl of stuur een email naar info@contechproptech.nl.
 

 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021