360 Europe Group Kiest Atrium als partner in property management

360 Europe zal al haar bedrijfspanden onderbrengen bij Atrium Vastgoedmanagement en sluit een partnership voor het complete property management.

Co-founder van Flexizone en CEO Netherlands, 360 Europe Group, Sylvia de Haas, licht toe: “Bij Flexizone vinden creatieve ondernemers alle soorten werkruimtes onder een dak. Dat vraagt om een bijpassende partner die de ambitie en capaciteiten heeft om mee te bewegen in ons tempo en groeidoelstellingen. In Atrium Vastgoedmanagement verwachten wij de partner gevonden te hebben die met ons als één team aan de slag gaat.”

Robbert Geerlings, directeur van Atrium, is verheugd over de nieuwe samenwerking met Flexizone: “De alsmaar groeiende vraag naar flexibele werkruimte in Nederland vraagt ook om flexibele beheersactiviteiten. Dit type beheer vraagt om een intensieve en ‘on-the-spot’ aanpak van het hele team. Dit is een van de kenmerken waarin wij ons onderscheiden van traditionele beheerders.”

Over de partijen
De Flexizone portefeuille bestaat uit 11 bedrijfspanden die in totaal circa 100.000m2 BOG omvatten. Flexizone biedt werkruimte voor creatieve zzp-ers en mkb-ers in de maakindustrie. Je vindt hier kantoorruimte, creatieve werkruimte en opslag onder hetzelfde dak.

Atrium Vastgoedmanagement is een all-round vastgoedbeheerder met eigen verzekeringstak en makelaarsdiensten. Zij beheren door het hele land BOG- en woningportefeuilles voor zowel particuliere als institutionele beleggers.

Fotobijschrijft: Robbert Geerlings (directeur Atrium), Sabina van den Bosch (Flexizone), Babette Marse (Atrium), Sylvia de Haas (CEO 360 Europe), Stephan Winkelman (Atrium), Sow Chong Tang (Atrium).

 Reacties


Laatste nieuws