4-Freedom Vastgoedbeheer maakt beleggen voor iedereen toegankelijk

Beleggen in vastgoed toegankelijk maken voor iedereen, dat is wat 4-Freedom Vastgoedbeheer mogelijk maakt. Zij doen dat op grote schaal, voor zowel particuliere vastgoedeigenaren, als zakelijke investeerders.

4-Freedom Vastgoedbeheer neemt alle zorgen uit handen. Zo regelen zij de verhuur van woonruimtes, innen ze de huur en lossen ze technische storingen op. 4-Freedom Vastgoedbeheer doet dat op een transparante manier.

Beheer
De belangrijkste bezigheid bij 4-Freedom Vastgoedbeheer is het beheren van panden. Het gaat hierbij met name om appartementen en studentenwoningen, maar af en toe komen ook grote transformatieprojecten voorbij. Veel beleggers in vastgoed willen niet continu gebeld worden over een lekkende kraan of een verstopte afvoer. Het beheer geven ze graag uit handen.

Voor de particuliere belegger zijn er ook een aantal belastingregels die het aantrekkelijker maken om het beheer uit te besteden. Een zakelijke belegger wil vaak geen organisatie opzetten om het contact met de huurders te onderhouden. Dit is waar 4-Freedom Vastgoedbeheer om de hoek komt kijken.

4-Freedom Software
In een tijdperk van veel digitale ontwikkelingen is 4-Freedom Vastgoedbeheer meegegaan met haar tijd. Tot eind 2017 legden zij de staat van een woning vast op papier. Daarna heeft 4-Freedom Vastgoedbeheer zelf een inspectie-app ontwikkeld waarmee ze gemakkelijk de staat van een woning kunnen vastleggen. De app werkt zowel op een smartphone, een tablet als in een webbrowser.

Webbased oplossing
Groei en verdere ontwikkelingen zorgde ervoor dat 4-Freedom Vastgoedbeheer op zoek ging naar een nieuw systeem om alle panden efficiënt te beheren. “We hadden behoefte aan een systeem wat ons kon helpen”, legt Antoni Lebbink, directeur bij 4-Freedom Vastgoedbeheer uit.

“Het systeem moet de registratie van basisgegevens op een heldere en duidelijke manier weergeven. Bovendien hadden we als extra wens een portaal voor eigenaren”, vertelt Lebbink. Het motto van Bloxs ‘Meer vastgoed beheren in minder tijd’, maken ze absoluut waar volgens Saskia Groenen, directeur bij 4-Freedom Vastgoedbeheer. “Het is een uitgebreid, webbased pakket wat heel goed in elkaar zit.”

Uitgebreide kennis en jarenlange ervaring
Bij 4-Freedom Vastgoedbeheer hebben ze ruim 15 jaar ervaring met het beheren van vastgoed. Ze hebben uitgebreide kennis van wet- en regelgeving omtrent de verhuur van vastgoed. Momenteel beheren zij 2.500 eenheden. Hiermee zijn ze een betrouwbare partner voor iedere vastgoedbelegger. Door de automatisering van administratieve zaken, houdt 4-Freedom Vastgoedbeheer tijd over voor een persoonlijke aanpak.

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan www.4fbeheer.nl en www.bloxs.comReacties


Laatste nieuws