Op 23 maart is ir. Amanda Verschuur begonnen als projectmanager bij BOAG Advies en Management. Zij zal vooral actief zijn in het maatschappelijk domein.

Verschuur heeft na haar HBO Bouwkunde eerder dit jaar de masteropleiding architectuur aan de TU Delft afgerond. Zij is daarmee breed onderlegd en heeft kennis van en interesse in zowel de technische als de esthetische aspecten van de bouw. Haar masterthesis betrof de herbestemming van een oud militair terrein. De combinatie van architectuur, inpassing in de omgeving én het sociaal-maatschappelijke aspect sprak haar erg aan.

Na haar studie en stageopdrachten in binnen- en buitenland wil Verschuur zich bij BOAG verder als professional ontwikkelen. Zij wordt ingewerkt op onder andere diverse onderwijshuisvestingsprojecten en maakt deel uit van het tenderteam voor projecten in het maatschappelijk domein.

Over BOAG
Als allround advies- en managementbureau wil BOAG met creatieve oplossingen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie zorgen dat zijn opdrachtgevers iedere vierkante meter van een gebouw of gebied optimaal kunnen benutten. BOAG zoekt voor commerciële en maatschappelijke organisaties klantspecifieke antwoorden in termen van kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid vanaf de initiatieffase tot en met realisatie, beheer en gebruik.

BOAG zoekt voor commerciële en maatschappelijke organisaties klantspecifieke antwoorden in termen van kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid vanaf de initiatieffase tot en met realisatie, beheer en gebruik. Vanuit het moderne kantoor in kantorenpark Rivium, met uitzicht op Rotterdam, werken nu zo’n vijftig professionals aan projecten in heel Nederland.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021