Bloqhouse bedient nieuwe investeerders en haalt financiering op

Softwarehuis Bloqhouse Technologies heeft in een nieuwe financieringsronde extra investeringen opgehaald. De bestaande aandeelhouders, waaronder de partner van het Amerikaanse venture capital fonds LionBird, hebben groot vertrouwen in het bedrijf en investeren opnieuw. Bloqhouse geeft fondsbeheerders toegang tot de nieuwe generatie investeerders.

De modernisering van de investeringssector is in volle gang. De verschuiving van vermogen van de babyboomer-generatie naar jonge, kapitaalkrachtige professionals is duidelijk zichtbaar: al in 2029 zullen millennials meer geld te besteden hebben dan de generatie van hun ouders.

Lage rente
Tegelijk zorgt de lage rente ervoor dat de interesse in investeren toeneemt. Bovendien zijn voorheen ontoegankelijke markten inmiddels eenvoudig bereikbaar. De nieuwe generatie investeerders verwacht snelheid, transparantie en gebruiksgemak. Bloqhouse zorgt met haar software dat fondsbeheerders deze digitaliseringsstap kunnen zetten.

Real-time zicht op vastgoedportefeuille
De software van Bloqhouse zorgt dat fondsbeheerders hun processen volledig digitaliseren. Het werven van nieuwe investeerders is geautomatiseerd en fondsbeheerders communiceren via een modern vormgegeven platform met hun investeerders. Die hebben in real-time inzicht in hun portefeuille, via telefoon, laptop of tablet. Bloqhouse Technologies combineert intelligente software met diepgaande kennis van de alternative investments-industrie. Het bedrijf rekent sterke marktpartijen zoals Annexum en Meerdervoort tot haar klantenkring.

Uitbreiding van S&D
Bloqhouse zal de nieuwe investering gebruiken om het sales en development team uit te breiden. "We gebruiken deze financiering om nieuwe klanten te werven en onze softwareoplossing uit te bouwen. Dat doen we door de beste mensen uit de tech-industrie aan te nemen," aldus Tim Rutgers, de oprichter van Bloqhouse Technologies.

Reacties