‘De zorgsector is niet een wereld waar je zomaar binnenstapt’

SMT Bouw & Vastgoed voelt zich senang in het maatschappelijk domein. “Voor ons zit het plezier in het mensenwerk. Wij willen ertoe doen en iets betekenen voor mensen met een grote of een kleine zorgvraag,” zo zegt directeur Geron Verdellen tegen VJ. 

De afgelopen twee jaar heeft Verdellen intensief gewerkt aan de omvorming van SMT van een klassieke aannemer naar een moderne klant- en samenwerkingsgerichte netwerkorganisatie. “De zorgsector is niet een wereld waar je zomaar binnenstapt. Dat weten we inmiddels als geen ander, daarom hebben we de afgelopen jaren partijen aan ons verbonden.”

Gebouwexploitatie
Met die partners kan worden voorzien in comfortabel wonen met soms zorg tot gebouwen voor intensieve verpleeghuiszorg en intramurale geestelijke gezondheidszorg. “Maar een gebouw is slechts een onderdeel van de totale exploitatie van een zorginstelling. Wij willen op een breder terrein waarde toevoegen”, aldus Verdellen. “Wij maken niet alleen gebouwen, maar bieden een totaaloplossing voor de exploitatie in de toekomst.”

Lees hier het hele interview met Geron Verdellen en Bart van Gerven van SMT Bouw & Vastgoed. Dit interview is onderdeel van de special Zorgvastgoed, waarin verschillende marktpartijen hun visie over de mogelijkheden en uitdagingen binnen het zorgvastgoed delen. Klik hier om alle 11 interviews te bekijken.

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen