Nationaal BREEAM Congres vindt plaats op 21 april

Het vierde Nationaal BREEAM Congres vindt plaats op 21 april 2020. Het thema van de dag: Made in Holland. Het congres is zowel interessant voor mensen die nog weinig weten over het BREEAM-NL keurmerk, als voor BREEAM-NL Experts.

BREEAM-NL Experts die dit congres bijwonen, voldoen hiermee aan hun jaarlijkse permanente educatieverplichting.

Made In Holland 
Meer dan 25 jaar geleden lanceerde Ed Nijpels het eerste Nationaal Milieubeleidsplan (NMP), wat Nederland internationaal op de kaart zette. Dit plan vormde een blauwdruk voor diverse Europese beleidsplannen. Als het aan DGBC ligt pakt Nederland opnieuw haar rol als gidsland met duurzaam ondernemerschap voor een duurzaam gebouwde omgeving. BREEAM-NL kan hierin een grote rol spelen. Onder de noemer Made in Holland laten we pioniers, creatieve denkers en doeners aan het woord die een duurzaam gebouwde omgeving en samenleving verder willen brengen en daarmee Nederland internationaal op de kaart zetten. 

Programma
Waarin is Nederland een voorbeeld voor andere landen? Welke rol speelt BREEAM-NL hierbij? Waar kunnen wij nog van leren bij andere landen? Welke trends en ontwikkelingen signaleren we? Je hoort het tijdens het Nationaal BREEAM Congres op 21 april.

Locatie: WTC Rottterdam
Wie door het centrum van Rotterdam wandelt, kan niet om het iconische gebouw heen. World Trade Center (WTC) Rotterdam is een begrip in de havenstad, al sinds de jaren 40 biedt het huurders werkplekken op een toplocatie. En, om ook in de toekomst geschiedenis te schrijven wordt hard gewerkt aan de verduurzaming van het kantorencomplex.

Bouwinvest is eigenaar van WTC en laat momenteel het masterplan uitvoeren om het gebouw van een duurzame upgrade te voorzien. Bouwinvest koos in het verduurzamingsproject van WTC Rotterdam voor BREEAM-NL In-Use als leidraad. Postillion Convention Centre faciliteert de mogelijkheid om het BREEAM Congres in het WTC te organiseren. 

Permanente Educatie
BREEAM-NL Experts kunnen ook aan hun educatieverplichting voldoen door het bijwonen van het Nationaal BREEAM Congres. Volledige deelname geldt als een manier om de expertstatus te verlengen.

Aanmelden 
Er is plaats voor maximaal 400 deelnemers. Deelname kost €420 (DGBC-partners krijgen 25% korting en betalen slechts €315). Vind hier meer informatie over het programma en de mogelijkheid tot aanmelden.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021