'Tuinen rijtjeshuizen gereduceerd tot een postzegel'

Het woonoppervlak per rijtjeshuisbewoner is met 60 vierkante meter groter dan ooit. Van de bijbehorende tuin blijft sinds de jaren ’50 juist steeds minder over: gemiddeld nog maar 87 vierkante meter voor de voor- en achtertuin samen. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van Colliers International.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Sibrand Gratama

Weer een argument erbij om vooral te blijven investeren en innoveren in duurzame en natuurinclusieve gemengd stedelijke verdichting in bestaand stedelijk gebied en vooral nabij OV knooppunten. Het gaat lonen als hiervoor extra miljarden (zo'n 10 tot 15) worden ingezet door het rijk voor de komende 10 tot 15 jaar. Hiermee ontstaat een win-win situatie voor vrijwel alle omgevingsbelangen, duurzame mobiliteit, diversiteit aan woningen, nabije voorzieningen en werkgelegenheid, gezondheid en de economie.

Geplaatst op 27 februari 2020 om 17:32



Laatste nieuws