Direct online je huurcontract tekenen nu mogelijk bij SKEPP

SKEPP, de grootste office as a service provider, richt zich op de verhuur van grote kantoorpanden en kantoorunits voor corporates en scale-ups. Naast deze huurmogelijkheden, zijn er ook flexwerkplekken beschikbaar. Deze zijn nu nog makkelijker en sneller te huur doordat er direct online getekend kan worden via je mobiel of desktop. De samenwerking tussen SKEPP en Tribes is daar het grote voorbeeld van. 

Huurcontracten tekenen kan veel kostbare tijd in beslag nemen. Met de nieuwste ontwikkeling op de website van SKEPP (in samenwerking met Tribes) is het nu mogelijk om direct online huurcontracten te tekenen voor flexplekken bij alle Tribes-vestigingen. Daarmee wordt er ingespeeld op de digitalisering en zijn zij de eerste partij waarbij dit mogelijk is.

Deze unieke stap is tijdsbesparend, maar vooral zeer vernieuwend. Met de ‘’huur nu’’ button is het mogelijk om flexwerkplekken te huren in Nederland en België. Huur bijvoorbeeld een flexwerkplek aan Gustav Mahlerplein in slechts een paar stappen. Deze snelle huuroptie wordt binnenkort ook doorgevoerd voor de Duitse panden van Tribes op de SKEPP website.

Wat is het voordeel van online tekenen voor de verhuurder?
Het direct tekenen van huurovereenkomsten heeft diverse voordelen voor pandeigenaren en operators. Niet alleen verhoogt het de kans op het snel verhuren van je werkplek, maar ook bespaart het de verhuurder tijd. De gegevens worden automatisch doorgevoerd, je levert SLA voorwaarden aan en vervolgens kunnen beide partijen de overeenkomst tekenen en
inzien.

De volgende stap volgt snel
De komende tijd zal SKEPP deze snelle huuroptie toevoegen aan meer dan honderd panden op de website. De uitbreiding zal daarnaast doorgevoerd worden naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dat maakt SKEPP de grootste boekingssite van kantoorruimten in heel Europa.

SKEPP Office as a Service
Bij SKEPP kan je bij alle Tribes panden in Nederland en België gebruik maken van de ‘’huur nu’’ button. Teken direct online de huurovereenkomst en get to work! Ook een flexplek reserveren bij een Tribes-vestiging? SKEPP helpt je graag verder.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022