Al uw financieringsvraagstukken op één dag beantwoord

Door de huidige lage rentestand is beleggen in vastgoed populair en de vraag naar financieringen groot. De markt voor vastgoedfinanciering ontwikkelt zich in rap tempo. Banken verliezen aandeel ten opzichte van alternatieve financiers en steeds meer intermediairs worden actief op de markt. Daarnaast wordt duurzaamheid steeds belangrijker voor het verkrijgen van financiering.

Op de Dag van de Vastgoedfinanciering komen alle facetten van vastgoedfinanciering aan bod in verschillende themasessies. Ruim 20 banken en intermediairs zijn deze dag aanspreekpunt voor uw toekomstige financiering. Zo vertellen de grootbanken in een sessie wat de markt van hen kan verwachten en is het mogelijk om aan te schuiven bij talloze themasessies, bijvoorbeeld over alternatieve vastgoedfinanciering of transformatiefinanciering. Er zijn drie rondes met elk vijf themasessies. U stelt zelf uw eigen programma samen door een keuze te maken welke drie sessies u wilt bijwonen. Daarnaast kunt u deelnemen aan de pre-lunch sessie van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

Expert-meetings
Ook vinden er dit jaar weer expertmeetings plaats waarbij u op een effectieve manier kennis kunt maken met marktpartijen door een één-op-één tienminuten-gesprek. Wilt u zelf deelnemen als expert? Dat kan! U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie hierover.

U vindt het volledige programma en het aanmeldformulier van de Dag van de Vastgoedfinanciering via deze link.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021