De nieuwbouwmakelaardij is, in de ogen van Ralf van Schagen, een echt specialisme. Een specialisme dat, misschien nog wel meer dan bij bestaande bouw, niet alleen kennis van zaken vergt, maar ook inlevingsvermogen in de potentiële koper.

Van Schagen is één van de oprichters van PUUR Makelaars, die met 8 vestigingen een grote speler is in een gebied dat loopt van Bloemendaal tot Bussum, en zich voornamelijk bezighoudt met nieuwbouw- en transformatieprojecten. VJ reisde af naar Bloemendaal en sprak met deze enthousiaste veertiger.

Waar is PUUR Makelaars momenteel mee bezig? Er staan veel kleinschalige projecten op stapel. Veel ‘inbreilocaties’, zoals Van Schagen ze noemt. “De gemeente Bloemendaal is een heel groene gemeente, maar er zijn weinig plekken waar ruimte is voor grootschalige nieuwbouw. De invulling van kleinere locaties is heel interessant en biedt ruimte voor mooie projecten, zoals Nieuw Boekenroode, 16 villa’s voor bewoners met een lichte zorgindicatie. Een project dat wordt gerealiseerd in Aerdenhout."

Lees hier het volledige interview met Ralf van Schagen.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021