Kansen voor beleggers door verschuiving zorg

Verschuiving van zorg van de complexe derde lijn naar monitoring thuis, focus op kerntaken en overvolle SEH’s hebben een impact op vastgoed voor de zorg. Investeerders zien vastgoed met huisvesting voor ouderen met een zorgvraag al een volwassen investeringsklasse worden. Eerste lijns centra worden als warme broodjes verhandeld. Maar ook tweedelijns zorg kan rekenen op een beginnende interesse van investeerders. Zeker daar waar het niet de core functies betreffen van een ziekenhuis of waar het planbare tweede lijns zorg is, een nieuw sub-segment in de markt.

Op 28 januari vindt in de Prodentfabriek in Amersfoort het event Healthcare en Vastgoed plaats waarin de veranderende zorg en de invloed hiervan op vastgoed centraal staat. U kunt deze middag bijwonen en gaat daarna naar huis met inzicht in de beweging die op gang komt, inzicht in de potentie van deze markt en een nieuw netwerk. 

Nieuw ziekenhuis
Eén van de sprekers is Roel de Vos, programmadirecteur Nieuw Amphia. Hij is nauw betrokken bij de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Breda (foto). Hij bespreekt deze middag de ontwikkelingen in de (ziekenhuis)zorg vertaald naar een vastgoedstrategie (uitgesplist naar acute/interventie zorg en electieve/planbare zorg) en geeft een kijkje in het bouwproces en de financiën.

Wilt u hierbij zijn?
Het volledige programma en de informatie hoe u zich kunt aanmelden vindt u hier

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022