Jelier en Van Noppen gestart bij ingenieursbureau IOB

Met de komst William Jelier en Paul van Noppen is het team van ingenieursbureau IOB verder uitgebreid. Wat zijn hun nieuwe functies?

Paul van Noppen zijn specialisme, het ontwerpen en construeren van constructies in hout, zorgt voor een aanvulling van kennis in de constructie groep. Na eerder te hebben gewerkt bij o.a. een aannemingsbedrijf, twee ingenieursbureaus en waterbedrijf Evides, is Van Noppen nu in dienst bij Ingenieursbureau IOB als adviseur constructietechniek. Voor zijn overstap was hij partner bij Architecten Alliantie Goes.

William Jelier is na een korte uitstap weer terug op het BIM nest van IOB. Van 2010 tot 2018 was hij bij IOB werkzaam als adviseur en bouwkundig BIM engineer. Daarnaast besteedde hij zijn tijd deels aan BIM innovaties. Jelier maakte vorig jaar de overstap naar een uitvoerend bedrijf om Revit te implementeren en het werken aan BIM verder op te bouwen.

Per november is Jelier weer in dienst getreden bij IOB. Hij zal zich met de andere bouwkundige engineers richten op de ondersteuning van architectenbureaus. Deze ondersteuning vertaalt zich onder meer in het digitaliseren van bestaande gebouwen en monumenten met behulp van 3D-scanning. Daarbij worden de plannen van de architecten na de vergunningsaanvraag/DO+ verder uitgewerkt.

Beeldmateriaal: links Paul Noppen, rechts William Jelier.Reacties


Laatste nieuws