Nestr vindt nieuwe ambassadeur in Robert Doornbos

Nestr Smart Finance, vastgoedfinancier voor professionele beleggers die hun verhuurd onroerend goed in Nederland willen financieren, is een samenwerking gestart met de oud-Formule 1 coureur en -presentator Robert Doornbos.

Nestr is een nieuwe aanbieder van vastgoedfinanciering voor verhuurde woningen in Nederland. Commercieel directeur Arnold van Hengstum: “We zijn 1 november 2019 gestart en de eerste maanden zijn zeer voortvarend verlopen. De markt heeft positief gereageerd op het product en het proces.

Daarnaast willen wij ons ook onderscheiden door zeer prominent in de markt aanwezig te zijn. We zijn op zoek gegaan naar een ambassadeur die hetzelfde vertegenwoordigt als waar Nestr voor staat: snel, dynamisch, innovatief en smart. Doornbos stond bovenaan onze shortlist en we zijn dan ook verheugd om deze samenwerking aan te mogen kondigen.”

Doornbos heeft onder andere samenwerkingsverbanden met onder andere Ziggo, Red Bull, Heineken, ERU en Porsche. Van Hengstum: “We zijn uiteraard trots om aan dit rijtje toegevoegd te mogen worden."

Timing
Doornbos zegt hierover: “Na een jarenlange samenwerking in de financiële dienstverlening met ING Nederland, kwam de aanbieding om met Nestr samen te gaan werken op het juiste moment.” Doornbos is, naast zijn in het oog springende werk als Formule 1-analist bij Ziggo en spreker op lezingen in het land, ook veelvuldig betrokken bij én investeerder van start-up’s.

Doornbos: “Bij de kennismaking met de directie van Nestr kreeg ik direct een goed gevoel. Er heerst een positieve energie, teamgeest en daarnaast is het bedrijf inderdaad innovatief en smart. Dit maakt dat een start-up succesvol is. Ik heb inmiddels zelf een financiering bij Nestr afgesloten en ervaren hoe snel het proces bij Nestr verloopt. Ik wil namelijk graag eerst zelf aan den lijve ondervinden of de claims die een potentiële partner doet, ook daadwerkelijk waargemaakt kunnen worden.”

Social Media
Doornbos heeft honderdduizenden volgers op Instagram, Facebook, Twitter en uiteraard televisie. Hij gaat als ambassadeur van Nestr marketingwerkzaamheden verrichten.Reacties


Laatste nieuws