Eerste beursgenoteerde vastgoedobligatie maakt debuut op platform Nx'change

Vanaf vandaag kunnen beleggers via handelsplatform Nx'change investeren in vastgoedobligaties van Max Property Fund (MPF) II. Het is voor Nx'change de eerste vastgoedbelegging die het platform aanbiedt. Max Property Fund II is onderdeel van de Max Property Group, een vastgoedonderneming die zich richt op solide rendementen dankzij lange termijn verhuur en exploitatie van beleggingsvastgoed.

Beleggers kunnen al vanaf €500 instappen in Max Property Fund II. "Dit lage instapmodel is uniek in de vastgoedmarkt. Waar men vaak denkt dat investeren in vastgoed alleen bereikbaar is voor de meer vermogenden onder ons, maakt Max Property Fund II het investeren in vastgoed op deze manier bereikbaar voor een veel grotere doelgroep", zegt Esther Dekker van Max Property Group.

Jaarrendement van 6.25%
Veel spaarders raken gefrustreerd omdat hun spaargeld op de bank (bijna) niets meer oplevert. Max Property Fund II biedt haar beleggers een jaarrendement van 6,25% en een winstdeling van 50% tegen het einde van de looptijd.

Dekker: "Het totaal rendement is daarmee geprognosticeerd op boven de 10% per jaar. Dit is aanzienlijk meer dan dat spaarders nu ontvangen op hun spaarrekening. Daarnaast wordt het vermogen geïnvesteerd in vastgoed, wat van oudsher een solide investering is. Door het lage instapmodel wordt het juist voor deze doelgroep interessant om hun vermogen te beleggen in vastgoed."

Kennis en kunde
Max Property Group werkt voor particuliere investeerders. Veel particuliere beleggers investeren in vastgoed voor hun pensioen. Om die reden zorgen we ervoor dat het geld geïnvesteerd wordt in solide en duurzaam vastgoed.

"Max Property Group doet de aankoop, verhuur en beheer vanuit haar hoofdkantoor in Rotterdam. Omdat we letterlijk aanwezig zijn in de regio waar we investeren kennen we dit gebied als geen ander. Elke woning die aangekocht wordt, wordt door ons bekeken. Elke huurder wordt door ons geselecteerd en gescreend en elk pand wordt technisch nagekeken door onze eigen technische dienst. Doordat we alle kennis en kunde in huis hebben, kunnen we veel kwaliteit en continuïteit bieden tegen een mooi rendement", aldus Dekker.

Liquide
Door de obligaties van MPF II aan te bieden via N’xchange kunnen beleggers hun obligaties ook weer verhandelen via de secundaire markt van Nx'change. "Op deze manier kunnen zij hun investering dus weer liquide maken en daarmee bieden we een flexibele manier om in vastgoed te investeren."Reacties


Laatste nieuws